mandag den 1. december 2008

Nyt fra Fyn






Så er det tid til lidt nyheder her fra os, nogle gode andre sørgelige.

Vi starter med de gode. På juleudstillingen i Næstved den 29. november gjorde Manne det igen. Denne gang nøjedes han ikke med en 3. plads, men vandt BEST IN SHOW!!!! Sikke en måde for ham at slutte udstillingsåret 2008! Så snart vi har billeder klar lægger vi dem ind her og på hjemmesiden. Det er helt fantastiske resultater vi har opnået dette år, indtil nu 6 BIS placeringer! Ikke at glemme at vi også fik 3 nordiske vinder titler med hjem fra udstillingen i Herning. Jeg skal nok prøve at få opdateret hjemmesidens udstillingsresultater snart.

Derudover har jeg haft et par hyggelige besøg i Finland. For nogle uger siden rejste jeg med Mimmi op og besøgte dejlige Lumiturpa Eppu. Tusind tak til Johanna for hendes gæstfrihed. Vi håber besøget resulterer i små Mimmi-Eppu hvalpe.

Få uger efter kom så Nelli i løbetid. Så i sidste uge tog jeg turen igen. Denne gang dog til Jukka på kennel Lecibsin. Finland var dækket af masser af sne og Nelli og jeg tilbragte nogle rigtig hyggelige dage hos Jukka. Nu må vi så se om dette besøg bærer frugt.

Det var rigtig dejligt at være i Finland igen og at få set flere gamle venner som jeg desværre ser alt for sjældent. En tak skal her også lyde til Teppo som Nelli er udstationeret ved til daglig. Han gør et kæmpe arbejde med hende og er en af grundene til, at hun er så sød og dejlig en hund.

Så er der nogle hvalpe der er flyttet hjemmefra. Lille Freesia er flyttet til Lykke på Sjælland som en udstationering. Vi er rigtig glade og trygge ved det og glæder os meget til at se, hvordan hun udvikler sig. Hendes søster Fariini er flyttet til den anden ende af landet nemlig til Frederikshavn, hvor familien har haft en lapphund før. Også her var vi helt trygge ved at sende lille Riina afsted. Vi ønsker begge familier rigtig meget held og lykke med deres nye familiemedlemmer! Husk at skrive herinde, hvis I har nogle konkrete spørgsmål.

Og så til de sørgelige nyheder.

Igår døde Orso-Farm Caamos. De der har kendt ham ved, at han var en helt særlig hund. Han kunne være besværlig, og de gange vi har bandet over, hvordan han hoppede over alle hegn, de er mange. Men der var ingen som ham, og han var uden tvivl den klogeste hund, jeg nogensinde har kendt. Alle der har besøgt os de sidste to år, hvor Caamos boede hos os har nok set ham hoppe over vores hegn og agere velkomst komite. Han var en ener, og han vil aldrig blive glemt. Han lever videre her hos os i sine børn og børnebørn og ude hos jer der også har hans afkom og han lever i mit hjerte.

Kiitos kaikesta kauniista Caamos ja näkemiin!
Orso-Farm Caamos 30.08.2001 - 30.11.2008





Ingen kommentarer: